Equip


11 Alejandro Montes

Alejandro Montes

Universitat Autònoma de Barcelona
alejandro.montes.cerdanyola@gmail.com

A lejandro Montes és estudiant de doctorat al departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. És va graduar en Sociologia per la Universitat A√πtonoma de Barcelona l’any 2013 i va cursar el Màster en Polítiques Socials, Treball i Benestar a la mateixa universitat (2014).
El curs 2012/13 va realitzar una beca de col.laboració al GEPS (Globalització, Educació i Política Social) en el marc del projecte “El abandono escolar prematuro en España. Un análisis de las decisiones, motivaciones y estrategias educativas de los jóvenes (ABJOVES)”.

Des de el 2013 es membre del GEPS (Globalització, Educació i Polítiques Socials). Actualment segueix col.laborant amb el projecte ABJOVES i també forma part de l’equip evaluador del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu” per a la Fundació Jaume Bofill i el Departament d’Educació de Barcelona.
El títol provisional de la seva tesi es: Jóvenes en la encrucijada. Los factores de desenganche y reenganche en las trayectorias educativas de éxito. Les seves àrees d’interès són: l’abandonament i el retorn escolar; la segregació educativa; la corresponsabilitat en el camp educatiu, entre d’altres temes d’interés a l’agenda de l’anàlisi de polítiques educatives.

Integrant del grup de recerca GEPS

Consulteu el CV complet

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!